nastent™ is een buisvormige medische katheter die snurken en lichte slaapapneu tegen gaat. De nastent™ wordt door de gebruiker zelf in één neusgat ingebracht, de tip van de katheter reikt tot aan het zachte gehemelte (naast de huig). De ingebrachte katheter belet dat de luchtwegen afgesloten raken, en voorkomt hierdoor gesnurk en lichte slaapapneu.

De nastent™ classic is gemaakt van een uiterst zacht materiaal (siliconen en glycerine) en is zo ontworpen dat de patiënten het met minimaal ongemak kunnen gebruiken. Hier vindt u tips tegen snurken.

nastent™ is wereldwijd verkrijgbaar en wordt door verschillende KNO artsen in Nederland aanbevolen.

Voor meer comfort en efficiëntie, is nastent™ beschikbaar in acht verschillende maten voor het rechter en linker neusgat.

Voor een optimale werking moet de tip van nastent™ het zachte gehemelte bereiken in de buurt van de huig. Om ongemak te minimaliseren, hebben we acht verschillende maten van nastent™ ontworpen voor het linker neusgat en acht verschillende maten voor rechter neusgat (120mm tot en met 155 mm). Des te beter u een langere maat van nastent™ tolereert, zonder een misselijkmakende reflex te genereren, des te effectiever het zal zijn.

nastent la solution contre le ronflement

Hoe gebruikt u nastent™