Heeft u een vraag over nastent™?

Controleer eerst als u het antwoord op uw vraag niet vindt in de lijst met veelgestelde vragen voordat u contact met ons opneemt.

Over nastent™

Kan ik de nastent dragen terwijl ik wakker ben?

In principe zijn er geen problemen bij het gebruik van nastent als u wakker bent. Gebruikers kunnen spreken en drinken terwijl nastent is ingebracht. Het is echter aan te raden om de nastent niet langer dan 10 uur te gebruiken. nastent™ is ontworpen om tijdens de slaap gebruikt te worden om de luchtweg open te houden en snurken en SAS te voorkomen. Daarom wordt aanbevolen dat de nastent tijdens de slaap gebruikt wordt.

Doet de nastent pijn wanneer het wordt ingevoegd?

Het gevoel van pijn is bij ieder persoon anders. Omdat nastent een voor uw lichaam onbekend apparaat is, zal het inbrengen bij de eerste keren gevoelig zijn. Dit gevoel verdwijnt na een aantal dagen. Om het comfort zo goed mogelijk te waarborgen, is nastent gemaakt van zacht materiaal. Met daarbij een smeergel dat aangebracht is aan de katheter om verder ongemak te verhinderen.

Kan het gebeuren dat ik nastent per ongeluk inslik?

Een neusklipper (onderdeel verbonden aan de brug van de neus) wordt gebruikt om de nastent™ in de neusholte te houden terwijl deze gebruikt wordt. Deze neusklipper is ontworpen om groter te zijn dan normale neusgaten, waardoor het zeer onwaarschijnlijk is dat het apparaat wordt ingeslikt.

Kunnen nasale ziekten veroorzaakt worden door het gebruik van de nastent?

In het algemeen is het antwoord 'nee'. Raadpleeg echter onmiddellijk een arts als u tijdens het gebruik ongemak voelt. Ook raden we aan om periodieke onderzoeken te doen in het ziekenhuis waar nastent™ werd aanbevolen.

Maakt nastent™ CPAP overbodig?

CPAP en nastent ™ zijn medische apparaten met verschillende eigenschappen. Raadpleeg een arts als u CPAP gebruikt.

Hoe moet ik nastent™ onderhouden?

nastent™ is een medisch wegwerp apparaat. Er is geen onderhoud voor nodig.

Wat zijn de eigenschappen van de nastent?

Nastent is een medisch hulpmiddel voor eenmalig gebruik. Het is gesteriliseerd en individueel verpakt. Het is erg compact in grootte en vrijwel onopvallend wanneer in gebruik. Dus het wordt aanbevolen voor mensen die discretie nodig hebben en voor mensen die op zakenreizen en vakanties zijn.

Moet ik mijn neus laten onderzoeken? (Voorafgaand aan aankoop / periodiek onderzoek)

Eerste kopers moeten de instructies van een arts volgen en een aantal onderzoek ondergaan om te bevestigen dat er geen problemen zijn met het gebruik. Bovendien moet de juiste nastent™ worden gekozen door een arts. Bij vernieuwende aankopen adviseren we regelmatig te onderzoeken om te bevestigen dat nastent™ effectief functioneert.

Hoe onderscheid ik de linker van de rechter nastent?

Houd de nastent vast met de hydrogelpunt naar u gericht en de twee gaten in de buurt van de neusklipper naar boven gericht. Let op aan welke kant de neusklipper zich bevindt. Als de klipper rechts is, wordt de katheter in de linker neusgat geplaatst. Als de neusklipper naar links is, wordt de katheter in de rechter neusgat geplaatst.

Zijn er beperkingen om de nastent™ op een vliegtuig te brengen?

Er zijn beperkingen in hoeveelheid en inhoud als handbagage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Hoeveel dozen kan ik overzee meenemen?

Het aantal dozen dat u kunt meenemen is afhankelijk van het land. Neem contact op met de ambassade van het land dat u van plan bent te bezoeken.

Ik ga naar een vreemd land verhuizen. Hoeveel dozen nastent kan ik daar naar meenemen?

nastent is een medisch product. Beperkingen verschillen afhankelijk van de verzendingsbestemming. Neem contact op met de ambassade van het land waar de nastent ™ naar verzonden zal worden.

Kan nastent ™ worden gebruikt na opslag in een locatie met een hoge temperatuur.

Ter voorkoming van verslechtering, houd de nastent™ bij kamertemperatuur en vermijd direct zonlicht. Gebruik nastent™ niet als het op een hoge temperatuurplaats is opgeslagen. Voor de goede werking van het product en de veiligheid is het aan te raden gebruik te maken van een nastent die opgeslagen is in goede omstandigheden.

Kan nastent ™ gebruikt worden nadat het is bevroren?

Het hoofdbestanddeel van de gesmeerde gel is water, dus het kan bevroren worden bij bewaren in lage temperaturen (onder bevriezing). Om veilig te zijn, gebruik alsjeblieft niet de nastent™ die is bevroren, zelfs als het (natuurlijk) ontdooid is en er geen zichtbare problemen zijn.

Hoe moet ik ongeopende nastent™-pakketten opslaan?

Bewaar ongeopende en ongebruikte nastent™ bij kamertemperatuur en vermijd direct zonlicht. Zorg er ook voor dat u de vervaldatum gebruikt op het pakket.

Aanbeveling van de arts

Hoeveel kost een onderzoek?

De kosten variëren afhankelijk van het type onderzoek. Neem contact op met uw medische dienstverlener voor meer informatie.

Is nastent™ gedekt door een ziektekostenverzekering?

Neem contact op met uw medische dienstverlener.

Kom ik in aanmerking voor een medische aftrek?

Neem contact op met een belastingkantoor in uw omgeving.

Hoe vaak worden periodieke onderzoeken vereist?

De cyclus voor periodieke examens hangt af van uw conditie. Volg de instructies van uw arts. Ook, als u geen effect voelt of u ongemakkelijk voelt, raadpleeg dan uw arts.

Product

Is nastent een katheter?

Een buis die een algemeen medisch apparaat is, heeft meerdere namen, waaronder katheter, buis en canule. Een relatief dunne en invasieve buis wordt vaak katheter genoemd, bijvoorbeeld een zuigkatheter (of tracheale canule) die vastgelopen slijm in de luchtpijp verwijdert. Voor nasale luchtweginrichtingen, waar nastent ingedeeld wordt, worden ze meestal "neusbuizen" genoemd.

Waarvoor staat het gedrukte nummer op de bovenste hoek ex."#18" van het pakket (aluminium zakje)?

Het nummer dat op het pakket is gedrukt, identificeert het type nastent (rechts of links, grootte en hardheid) in de verpakking. Als u tevreden bent met het huidige type, geef dit nummer aan wanneer u nastent voor de volgende keer aanschaft.

Wat betekent een nummer zoals "No.18" op de doos?

Het nummer dat op de verpakking wordt gedrukt, identificeert het type nastent (rechts of links, grootte en hardheid) die in de doos bevinden.

Wat moet ik doen als ik geen onderscheid kan maken tussen de linker en rechter katheter?

Houd vast met het gebogen deel van de buis naar beneden gericht naar jezelf en zie welke richting de neusklipper in de steek komt. De buis met de neusklipper aan de linkerkant is voor de rechter neusgat en de buis met de neusklipper aan de rechterkant is voor de linker neusgat. Ook wordt "rechts" en "links" gedrukt op de buitenste doos.

Hoe verifieer ik het product dat ik koop ook daadwerkelijk echt is?

Het bedrijfslogo van de producent "seven dreamers" is op de binnenkant van de buis aangebracht en komt niet direct in contact met uw slijmvlies.

Is een op maat gemaakte katheter beschikbaar?

Wij accepteren geen orders voor niet-gestandaardiseerde producten. Maar we bieden 16 soorten nastent aan, zodat de meeste gebruikers hun perfecte pasvorm kunnen vinden.

Waar wordt de nastent™ gefabriceerd?

nastent™ wordt gefabriceerd in de fabriek van Seven Dreamers in China

Hoe moet de nastent™ verwijderd worden (gerecycleerd)?

Verwijder nastent™ in overeenstemming met recyclingregels in elke regio.
Centrale gedeelte: Plastic, roestvrij staal
Doos: Papier
Individuele verpakking (aluminium zak): Aluminium

Waar staat het lotnummer geschreven?

Het lotnummer is op het individuele zakje (aluminium zakje) of buitendoos afgedrukt.

Gebruik van de nastent™

Wat betekent "wegwerp"?

Dit betekent dat nastent™ slechts één keer gebruikt moet worden. Daarna moet het zonder hergebruik worden verwijderd. Gebruik nastent™ ook onmiddellijk na het openen van het pakket. Laat het pakket niet open voordat u het gebruikt. Zelfs als er geen zichtbare problemen zijn, moet de nastent™ die met het pakket is geopend niet hergebruikt worden en moeten ze weggegooid worden.

Kan ik nastent™ gebruiken tijdens dutjes?

Ja.

Ik gebruik zeer zelden CPAP. Kan nastent™ samen met CPAP worden gebruikt?

Ja.

Ik heb allergieën. Kan ik nastent ™ gebruiken?

Afhankelijk van de omvang van de allergieën kan het mogelijk zijn om nastent™ niet te gebruiken. Neem contact op met een arts en volg de instructies.

Ik heb een neusziekte. Kan ik de nastent™ dragen?

Afhankelijk van de conditie van de neus- of keelziekte, kan het gebruik van de nastent ™ niet mogelijk zijn. Neem contact op met een arts en volg de instructies.

Kan nastent™ door kinderen gedragen worden ?

nastent™ is ontworpen voor gebruik door de leeftijd van 18 jaar en ouder. Het kan niet door kleine kinderen worden gebruikt.

Kan ik mijn nastent ™ geven aan een vriend die nog nooit nastent™ heeft gebruikt?

Geef nooit uw nastent™ aan een andere persoon. nastent™ werd voorgeschreven aan u op basis van uw conditie. De juiste grootte en hardheid verschillen per persoon. Er is ook het gevaar van besmetting door bacteriën.

Na het verwijderen van nastent™ uit het individuele pakket (aluminium zakje), moet ik het wassen voor gebruik?

Een smeergel is al aangebracht, dus alsjeblieft zonder wassen te gebruiken.

Hoeveel uur kan een nastent™ gebruikt worden?

Gebruik voor maximaal 10 uur per dag (nacht).

Kan ik eten nadat ik de nastent™ heb ingebracht?

Eet niet na het inbrengen van de nastent™. Als u dit doet, kunnen voedseldeeltjes zich aan de nastent™ bevestigen. Het is echter prima om vloeistoffen zoals water en thee te drinken.

Problemen

Ik voel pijn wanneer ik nastent inbreng.

Er is de kans op letsel of ontsteking in uw neusholte. Stop het gebruik en raadpleeg een arts.

De glijmiddel gel brandt in mijn neusgat.

Een probleem of ontsteking kan in de neusholte ontstaan. Stop onmiddellijk met het gebruik van de nastent en raadpleeg een arts. Er is de kans op letsel of ontsteking in uw neusholte. Stop het gebruik en raadpleeg een arts.

Ik heb moeite met het verwijderen van de nastent.

Trek de katheter zachtjes eruit. Als u sterk of snel trekt, kan dit ongemak veroorzaken. Bij abnormaal sterk ongemak stop met het trekken en raadplegen een arts.

De katheter was gebogen toen ik het pakket opende.

Het product is ontworpen om niet te buigen in het individuele pakket. Als de buiging zich om een ​​of andere reden voordoet, zal de buis echter terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm nadat hij uit de zak is verwijderd. In het onwaarschijnlijke geval dat het niet terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, of als het beschadigd of gekrast is, moet u dit onthouden en contact opnemen met uw leverancier.

Hoe moet ik het pakket openen?

De juiste volgorde van de stappen voor het openen is op het individuele pakket (aluminium zakje) afgedrukt. Volg de nummers om het pakket te openen.

Wat moet ik doen als de nastent™ beschadigd of gebroken is voor gebruik?

Stop het gebruik en contacteer uw leverancier.

Wat moet ik doen als een kind nastent™ per ongeluk inslikt?

Onderga onmiddellijk een onderzoek bij een medisch instituut en volg de instructies van uw arts.