Heeft u een vraag over nastent™?

Controleer eerst als u het antwoord op uw vraag niet vindt in de lijst met veelgestelde vragen voordat u contact met ons opneemt.

Over nastent™

Kan ik de nastent dragen terwijl ik wakker ben?

In principe zijn er geen problemen bij het gebruik van nastent als u wakker bent. Gebruikers kunnen spreken en drinken terwijl nastent is ingebracht. Het is echter aan te raden om de nastent niet langer dan 10 uur te gebruiken. nastent™ is ontworpen om tijdens de slaap gebruikt te worden om de luchtweg open te houden en snurken en SAS te voorkomen. Daarom wordt aanbevolen dat de nastent tijdens de slaap gebruikt wordt.

Doet de nastent pijn wanneer het wordt ingevoegd?

Het gevoel van pijn is bij ieder persoon anders. Omdat nastent een voor uw lichaam onbekend apparaat is, zal het inbrengen bij de eerste keren gevoelig zijn. Dit gevoel verdwijnt na een aantal dagen. Om het comfort zo goed mogelijk te waarborgen, is nastent gemaakt van zacht materiaal. Met daarbij een smeergel dat aangebracht is aan de katheter om verder ongemak te verhinderen.

Hoe moet ik voor nastent™ zorgen?

Het is vooral effectief wanneer de obstructie de bovenste luchtwegen betreft, wanneer de obstructie te wijten is aan een versoepeling van de tong, zal deze minder effectief zijn. Het heeft de voorkeur bij de behandeling van milde tot matige apneus.

Kan het gebeuren dat ik nastent per ongeluk inslik?

Een neusklipper (onderdeel verbonden aan de brug van de neus) wordt gebruikt om de nastent™ in de neusholte te houden terwijl deze gebruikt wordt. Deze neusklipper is ontworpen om groter te zijn dan normale neusgaten, waardoor het zeer onwaarschijnlijk is dat het apparaat wordt ingeslikt.

Maakt nastent™ CPAP overbodig?

CPAP en nastent ™ zijn medische apparaten met verschillende eigenschappen. Raadpleeg een arts als u CPAP gebruikt.

Vereist nastent ™ speciale voorzorgsmaatregelen?

Vermijd het gebruik op beschadigde of geïrriteerde slijmvliezen en zorg ervoor dat u elke dag een nieuwe nastent ™ gebruikt onmiddellijk na het openen van de verpakking.

Wat zijn de eigenschappen van de nastent?

Nastent is een medisch hulpmiddel voor eenmalig gebruik. Het is gesteriliseerd en individueel verpakt. Het is erg compact in grootte en vrijwel onopvallend wanneer in gebruik. Dus het wordt aanbevolen voor mensen die discretie nodig hebben en voor mensen die op zakenreizen en vakanties zijn.

Moet ik mijn neus laten onderzoeken? (Voorafgaand aan aankoop / periodiek onderzoek)

Eerste kopers moeten de instructies van een arts volgen en een aantal onderzoek ondergaan om te bevestigen dat er geen problemen zijn met het gebruik. Bovendien moet de juiste nastent™ worden gekozen door een arts. Bij vernieuwende aankopen adviseren we regelmatig te onderzoeken om te bevestigen dat nastent™ effectief functioneert.

Hoe onderscheid ik de linker van de rechter nastent?

Houd de nastent vast met de hydrogelpunt naar u gericht en de twee gaten in de buurt van de neusklipper naar boven gericht. Let op aan welke kant de neusklipper zich bevindt. Als de klipper rechts is, wordt de katheter in de linker neusgat geplaatst. Als de neusklipper naar links is, wordt de katheter in de rechter neusgat geplaatst.

Is nastent ™ gedekt door een ziekteverzekering?

Neem contact op met uw medische zorgverlener.

Zijn er beperkingen om de nastent™ op een vliegtuig te brengen?

Er zijn beperkingen in hoeveelheid en inhoud als handbagage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Kan ik nastent ™ in het buitenland meenemen?

nastent ™ is een medisch hulpmiddel dat gemakkelijk naar het buitenland kan worden getransporteerd. Sommige zeldzame landen hebben specifieke voorschriften voor medische apparaten. Hun ambassade zal u voorzien van de nodige informatie.

Ik ga naar een vreemd land verhuizen. Hoeveel dozen nastent kan ik daar naar meenemen?

nastent is een medisch product. Beperkingen verschillen afhankelijk van de verzendingsbestemming. Neem contact op met de ambassade van het land waar de nastent ™ naar verzonden zal worden.

Kan nastent ™ worden gebruikt na opslag in een locatie met een hoge temperatuur.

Ter voorkoming van verslechtering, houd de nastent™ bij kamertemperatuur en vermijd direct zonlicht. Gebruik nastent™ niet als het op een hoge temperatuurplaats is opgeslagen. Voor de goede werking van het product en de veiligheid is het aan te raden gebruik te maken van een nastent die opgeslagen is in goede omstandigheden.

Kan nastent ™ gebruikt worden nadat het is bevroren?

Het hoofdbestanddeel van de gesmeerde gel is water, dus het kan bevroren worden bij bewaren in lage temperaturen (onder bevriezing). Om veilig te zijn, gebruik alsjeblieft niet de nastent™ die is bevroren, zelfs als het (natuurlijk) ontdooid is en er geen zichtbare problemen zijn.

Hoe moet ik ongeopende nastent™-pakketten opslaan?

Bewaar ongeopende en ongebruikte nastent™ bij kamertemperatuur en vermijd direct zonlicht. Zorg er ook voor dat u de vervaldatum gebruikt op het pakket.

Over het product

Wat moet ik doen als ik geen onderscheid kan maken tussen de linker en rechter katheter?

Houd vast met het gebogen deel van de buis naar beneden gericht naar jezelf en zie welke richting de neusklipper in de steek komt. De buis met de neusklipper aan de linkerkant is voor de rechter neusgat en de buis met de neusklipper aan de rechterkant is voor de linker neusgat. Ook wordt "rechts" en "links" gedrukt op de buitenste doos.

Wat betekent een nummer zoals "No.18" op de doos?

Het nummer dat op de verpakking wordt gedrukt, identificeert het type nastent (rechts of links, grootte en hardheid) die in de doos bevinden.

Ik kan de juiste positie van de nastent ™ niet identificeren. Hoe doe je dat?

Houd de nastent ™ vast aan het deel met de neusclip met het uiteinde naar u toe gericht en zodat de buis een boog naar beneden vormt. Als de neusclip aan de linkerkant van de buis zit, is dit voor het rechter neusgat. Als het goed is, is het voor het linker neusgat. De positie is ook aangegeven in het nastent ™, links en rechts vak.

We kunnen het logo "seven dreamers" op de nastent ™ zien, kan dit het slijmvlies beschadigen?

Het logo van de fabrikant "seven dreamers" is in de tube gegraveerd. Daarom heeft het geen invloed op de werkzaamheid van nastent ™ en staat het niet in direct contact met het slijmvlies.

Waar wordt de nastent™ gefabriceerd?

nastent ™ is ontworpen in Japan en vervaardigd volgens de hoogste normen van hygiëne en veiligheid in onze partnerfabriek in China.

Waar moet ik de nastent™ weggooien (gerecycleerd)?

De doos en de afzonderlijke zak kunnen worden weggegooid in de prullenbak en de nastent ™ kan worden weggegooid in de afvalmand voor verpakking en kunststoffen.

Is een op maat gemaakte katheter beschikbaar?

Wij accepteren geen orders voor niet-gestandaardiseerde producten. Maar we bieden 16 soorten nastent aan, zodat de meeste gebruikers hun perfecte pasvorm kunnen vinden.

Waar staat het lotnummer geschreven?

Het lotnummer is op het individuele zakje (aluminium zakje) of buitendoos afgedrukt.

De voorbereiding

Wat betekent "wegwerp"?

Dit betekent dat nastent™ slechts één keer gebruikt moet worden. Daarna moet het zonder hergebruik worden verwijderd. Gebruik nastent™ ook onmiddellijk na het openen van het pakket. Laat het pakket niet open voordat u het gebruikt. Zelfs als er geen zichtbare problemen zijn, moet de nastent™ die met het pakket is geopend niet hergebruikt worden en moeten ze weggegooid worden.

Kan ik nastent™ gebruiken tijdens dutjes?

Natuurlijk. U kunt nastent ™ gebruiken wanneer u bij elke gelegenheid slaapt.

Ik gebruik zeer zelden CPAP. Kan nastent™ samen met CPAP worden gebruikt?

Ja, u kunt nastent ™ gebruiken op hetzelfde moment als een CPAP-machine.

Ik heb allergieën. Kan ik nastent ™ gebruiken?

Afhankelijk van de omvang van de allergieën kan het mogelijk zijn om nastent™ niet te gebruiken. Neem contact op met een arts en volg de instructies.

Ik heb een gevoelige neus of keel. Kan ik de nastent™ gebruiken?

Afhankelijk van de conditie van de neus- of keelziekte, kan het gebruik van de nastent ™ niet mogelijk zijn. Neem contact op met een arts en volg de instructies.

Kan nastent™ door kinderen gedragen worden ?

nastent™ is ontworpen voor gebruik door de leeftijd van 18 jaar en ouder. Het kan niet door kleine kinderen worden gebruikt.

Kan ik mijn nastent ™ geven aan een vriend die nog nooit nastent™ heeft gebruikt?

Geef nooit uw nastent™ aan een andere persoon. nastent™ werd voorgeschreven aan u op basis van uw conditie. De juiste grootte en hardheid verschillen per persoon. Er is ook het gevaar van besmetting door bacteriën.

Na het verwijderen van nastent™ uit het individuele pakket (aluminium zakje), moet ik het wassen voor gebruik?

Een smeergel is al aangebracht, dus alsjeblieft zonder wassen te gebruiken.

Hoeveel uur kan een nastent™ gebruikt worden?

U kunt de nastent ™ blijven dragen tot 10 uur per dag (of 's nachts).

Kan ik eten nadat ik de nastent™ heb ingebracht?

Eet niet na het inbrengen van de nastent™. Als u dit doet, kunnen voedseldeeltjes zich aan de nastent™ bevestigen. Het is echter prima om vloeistoffen zoals water en thee te drinken.

In geval van problemen

Ik voel pijn wanneer ik nastent inbreng. Is dit normaal?

Een eenvoudig ongemak is normaal. Aan de andere kant, in het geval van pijn, kunt u een wond of ontsteking in het intranasale slijmvlies hebben. Gebruik nastent ™ niet en neem contact op met uw arts.

De smeergel irriteert. Is dit normaal?

Een eenvoudig ongemak is normaal. Aan de andere kant, in het geval van pijn, kunt u een wond of ontsteking in het intranasale slijmvlies hebben. Gebruik nastent ™ niet en neem contact op met uw arts.

Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het verwijderen van de nastent ™?

Trek langzaam en voorzichtig zonder te forceren. Maar als u ernstige pijn of ongemak ervaart, forceer dan niet en raadpleeg uw arts.

De nastent ™ is gedraaid in het pakket. Kan ik het gebruiken ?

nastent ™ is ontworpen om niet te verdraaien in de verpakking, het zou normaal gesproken naar zijn oorspronkelijke vorm moeten terugkeren nadat het uit de verpakking is verwijderd. Als dit echter niet het geval is, of als u afwijkingen opmerkt of de nastent ™ is beschadigd, gebruik deze dan niet en neem contact op met uw leverancier.

Hoe moet ik het pakket openen?

Open het pakket in de hierboven vermelde volgorde. Dus je zult niet eindigen met glijgel op je handen.

Wat moet ik doen als de nastent™ beschadigd of gebroken is voor gebruik?

Gebruik het niet, dit kan ongewenste effecten veroorzaken. Neem contact op met ons op.

Wat moet ik doen als een kind nastent™ per ongeluk inslikt?

Neem onmiddellijk contact op met uw arts.