Mijn partner is aan het snurken

Als er een snurkende partner is, lijden beide partijen. Als de man snurkt, kan de vrouw niet in slaap vallen. Gedeeltelijk, vanuit de aanvankelijke wanhoop, ontwikkelt zich woede over de snurkende partner. Sommige stellen moeten apart slapen vanwege gesnurk, omdat het gewoon ondraaglijk is.

Wat te doen tegen een snurkende partner - Mijn man snurkt en ik kan niet slapen

Omdat het probleem een groot aantal stellen treft, zijn er nu ook enkele wetenschappelijke studies over het onderwerp die onderzoeken hoe slecht de gegenereerde ruis werkelijk is. Het feit is dat de luide snurkende geluiden kunnen worden gegenereerd door zowel mannen als vrouwen en leiden tot gezondheidsproblemen. Een onderzoek heeft ook aangetoond dat ongeveer 70% van de partners tot twee uur slaap verliest door de luide snurk geluiden. Dus je bent niet alleen als je denkt: "Help mijn man snurkt extreem" of "Help mijn vrouw snurkt hard"! Hier zijn enkele tips over wat te doen als de partner snurkt.

Mijn vriend snurkt, ik kan niet slapen - apart slapen vanwege snurken is geen oplossing!

Help mijn vriend snurkt extreem - wie heeft deze zin al eens gehoord? Wat te doen als de partner aan het snurken is en je 's nachts niet in slaap kunt vallen. Sommigen proberen het geluid te dempen met oordopjes. De snurk geluiden kunnen in extreme gevallen een volume bereiken van meer dan 90 decibel. Dat is net zo luid als een boormachine. Maar ook stille snurkers bereiken een volume van 17 tot 26 decibel. Als je rekening houd met deze aspecten is het begrijpelijk dat wanneer de partner snurkt gebrek aan slaap ontstaat en de relatie hier aan lijdt. Degenen die niet goed uitgerust zijn, zijn gevoeliger en onevenwichtiger. In sommige gevallen kan een gebrek aan slaap zelfs tot depressie leiden. Dus als je denkt "Help mijn partner snurkt", dan moet je met je partner praten en samen naar een oplossing zoeken. Zelfs als de snurk geluiden geen gehoorschade veroorzaken, mogen ze niet worden genegeerd.

Help mijn vrouw snurkt

Partner snurkt

Wanneer er een snurkende partner is, is het gebrek aan slaap vaak het gevolg. Het is verkeerd om te denken dat alleen mannen de luide snurk geluiden produceren. Zelfs vrouwen snurken en dat kan behoorlijk luid worden. Voor vrouwen is dit feit vaak bijzonder onplezierig, omdat het snurken niet erg vrouwelijk klinkt. Vrouwen snurken vaak vanwege hormonale veranderingen die kunnen optreden tijdens de zwangerschap of tijdens de menopauze. Deze zorgen ervoor dat het weefsel van het zachte gehemelte verzwakt, wat resulteert in trillingen in het keelgebied. Vrouwen kunnen dezelfde oplossingen gebruiken voor snurken als mannen. Dus het zijn niet alleen vrouwen die zich bezighouden met de vraag wat te doen als de partner aan het snurken is!

Apart slapen vanwege gesnurk - man snurkt, ik kan niet slapen

Sommige stellen kunnen er niet meer tegen en kiezen ervoor om afzonderlijk te slapen vanwege het snurken van de partner. De relatie wordt niet langer blootgesteld aan de irritante snurk geluiden, maar het is ook elke vorm van romance kwijt. Aparte slaap kan een stel van elkaar verwijderen en relatieproblemen veroorzaken. Dat is waarom je moet proberen iets tegen het snurken te doen. Als de partner snurkt, moet men niet eenvoudig het gebrek aan slaap accepteren. Er zijn enkele snurkoplossingen die ruis minimaliseren of voorkomen. De getroffen persoon moet eerst de oorzaak van snurken achterhalen. Bij sommige mensen wordt het snurken veroorzaakt door een onschuldige verkoudheid of allergie. In de regel worden de snurkgeluiden echter geproduceerd door een te zacht gehemelte.

Help mijn vriend snurkt extreem hard- Wat moet ik doen als de partner snurkt?

Als u denkt "Help mijn vriend snurkt extreem hard" of "Help mijn vrouw snurkt hard", dan kan het zijn dat de luide snurk geluiden worden gegenereerd als gevolg van slaapapneu. Slaapapneu is niet ongevaarlijk en moet met spoed worden behandeld. Het is een slaap gerelateerde ademhalingsstoornis die wordt gekenmerkt door regelmatig ademhalingsfouten. De trigger is een blokkering van de luchtwegen in de keel, die wordt geactiveerd door te slappe weefsels. De adempauzes worden meestal niet waargenomen door de slapende personen, maar kunnen verstrekkende gevolgen hebben. De gevolgen van slaapapneu kunnen zijn: vermoeidheid, hart- en vaatziekten, slechte adem en depressie. Dus, als je steeds vaker denkt "Mijn vriend snurkt, ik kan niet slapen", dan moet je hem dringend adviseren om een arts te bezoeken in de beschreven omstandigheden.

Mijn vriend snurkt, ik kan niet slapen – mijn man snurkt, ik kan niet in slaap vallen

Als de partner snurkt, is slaapgebrek onvermijdelijk

Vooral in jonge relaties kan snurken een impact hebben op het samen wonen. Het is dus veel erger wanneer een jong meisje zegt: "Mijn vriend snurkt, ik kan niet slapen", dan wanneer een vrouw klaagt: "Help mijn man snurkt extreem hard". Het is wetenschappelijk bewezen dat koppels die van elkaar houden niet zo veel last hebben van de snurk geluiden als mensen die nogal onbekend met elkaar zijn. Daarnaast kwam een studie tot de conclusie dat stellen afzonderlijk van elkaar slapen vanwege gesnurk, om deze vaak alleen als excuus te gebruiken.

nastent: een compleet nieuwe aanpak

Voor degenen van wie de partners snurken en daaraan lijden, is nastent een geweldige optie om de nachten te herstellen. nastent™ classic is een buisvormige medische katheter die snurken en lichte slaapapneu tegen gaat. De nastent™ classic wordt door de gebruiker zelf in één neusgat ingebracht, de tip van de katheter reikt tot aan het zachte gehemelte (naast de huig). De ingebrachte katheter belet dat de luchtwegen afgesloten raken, en voorkomt hierdoor gesnurk en lichte slaapapneu. De nastent™ classic is gemaakt van een uiterst zacht materiaal (siliconen en glycerine) en is zo ontworpen dat de patiënten het met minimaal ongemak kunnen gebruiken.

nastent_starterkit

Blijf op de hoogte

Ontdek nastent ™

nastent™ is een buisvormige medische katheter die snurken en lichte slaapapneu tegen gaat. De nastent™ wordt door de gebruiker zelf in één neusgat ingebracht, de tip van de katheter reikt tot aan het zachte gehemelte (naast de huig). De ingebrachte katheter belet dat de luchtwegen afgesloten raken, en voorkomt hierdoor gesnurk en lichte slaapapneyu.

Stop met snurken

naśtent™ is de nieuwe generatie medische hulpmiddelen om te stoppen met snurken.

Prijs: €24.90

Waarom te beginnen met Starter Kit?

Starter Kit is ontworpen om u te helpen stoppen met snurken en om u te helpen bij het bepalen van de voor u optimale lengte van de nastent™ classic. Starter Kit is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (voor het rechter neusgat en linker neusgat) en bevat zes toenemende maten van nastent™ classic om uw juiste maat te achterhalen. Starter Kit helpt u om af te komen van gesnurk en het zal uw slaapapneu reduceren.

Selecteer welk neusgat

Bepaal je meest geschikte neusgat

Selecteer welk neusgat

links
rechts
Of probeer beide en profiteer van onze gratis levering
%3Cp%3EOm+dit+te+kunnen+bepalen+sluit+u+een+neusgat+volledig+af+en+neemt+vervolgens+een+diepe+adem+teug+door+het+andere+neusgat.+Doe+dit+voor+beide+neusgaten%2C+en+kies+door+welk+neusgat+u+het+gemakkelijkst+kunt+ademen+%28het+meest+vrije%29.%3C%2Fp%3E

Om dit te kunnen bepalen sluit u een neusgat volledig af en neemt vervolgens een diepe adem teug door het andere neusgat. Doe dit voor beide neusgaten, en kies door welk neusgat u het gemakkelijkst kunt ademen (het meest vrije).