Op dit moment blijft CPAP de meest effectieve behandeling tegen het slaapapneusyndroom (OSAS), vooral in de meest ernstige gevallen. Ondanks deze efficiëntie klagen veel patiënten over stress, zoals ongemak bij het dragen van een masker, het machine geluid, de omvangrijke apparatuur of de noodzaak van een stroombron. Om deze redenen stoppen ongeveer de helft van de patiënten deze behandelingswijze in het jaar.

nastent™ is een innovatieve oplossing die lucht in de bovenste luchtwegen houdt. Het wordt sterk aanbevolen voor mensen die de CPAP-behandeling hebben stopgezet of op zoek zijn naar een alternatief.

Het lichte gewicht en het gebruiksgemak maken de nastent™ een praktische oplossing die geen energie nodig heeft en is daarom gemakkelijk te vervoeren. Zo kan het worden gebruikt in verschillende situaties, zoals een zakenreis of tijdens een vakantie. Hier vindt u onze tips tegen snurken.

Voor een goede doordachte beslissing, is hier een vergelijkingstabel gemaakt tussen de drie behandelmethoden die vandaag beschikbaar zijn:

  nastent™ MRA* CPAP**
  nastent™ PPC OAM
Behandeling

OSAS licht tot gemiddeld & snurken

OSAS licht tot gemiddeld & snurken

OSAS gemiddeld tot hevig

Heeft geen stroom nodig
Compact en licht
Stil en bijna onzichtbaar
Heeft geen invloed op het praten en het eten terwijl u het draagt
Direct klaar voor gebruik
Vereist geen onderhoud
Vergemakkelijkt het huwelijksleven
Vereist geen op maat gemaakt product

* : Mandibulair Repositie Apparaat 
** : Continuous Positive Airway Pressure